První ostrý soutěžní víkend

03.05.2016 | J H

První hrací víkend a hned několik výher napříč klubem. Muži celkem nečekaně složili na lopatky úřadujícího mistra. To stejné se povedlo juniorům. Nad očekávání, ve srovnání s minulou sezonou, si vedla přípravka.

1.kolo

Mission Roller Brno - IHC Uherský Brod  6:3 (2:0, 3:1, 0:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 5. Kubica (Jánský), 9. Brzobohatý, 15. Obdržálek, 22. Kubica, 23. Obdržálek (Dufek), 44. Dufek – 13. Pavlůsek (Jaroslav Vaněk), 26. Gazda (Jaroslav Vaněk), 39. Gazda (Pavlůsek)

IHC Uherský Brod: Musil – Gazda, Surý, Mrázik, Jaroslav Vaněk, Jakub Vaněk, Šiller, Heča, Pavlůsek, P. Vaněk, Vaculín.

Nová sestava, starý soupeř. Domácí nastoupili do zápasu opatrně. Opticky se hra zdála vyrovnaná, ale Brněnští proměňovali šance a vedli po půlce už 5:1. Zápas ovšem měl náboj dál a když se podařilo snížit na 5:3, tak i zajímavé pokračování. V konečném důsledku to ale na body nebylo.


2.kolo

SK Černošice  -  IHC Uherský Brod  4:5 (0:1, 2:0, 1:0, 1:3 - 0:1)

Branky a nahrávky: 14. Lechner (Wurm), 16. M. Loskot (Sem), 25. Loskot (Wurm), 43. Sem (Wurm) – 4. Šiller (Gazda), 37. Surý (Mrázik), 38. Šiller (Mrázik), 42. Jakub Vaněk (Šiller), 50. Jakub Vaněk

IHC Uherský Brod: Musil – Gazda, Surý, Mrázik, Jaroslav Vaněk, Jakub Vaněk, Šiller, Heča, Pavlůsek, P. Vaněk, Vaculín.

Mistr ze Slavie má nový domov v Černošicích. Zdálo se proto, že utkání bude mít jasného vítěze. To samé si zřejmě mysleli i domácí a tvrdě narazili. Na vedoucí branku Jakuba Vaňka 5.min před koncem hrací doby ještě dokázali odpovědět. Na jeho druhou v prodloužení, už to ovšem nešlo.


3.kolo

ILHK Hradec Králové - IHC Uherský Brod  5:3 (1:1, 1:0, 1:1, 2:1)

 Branky a nahrávky: 6. Čáp (L. Novák), 14. Šafránek, 32. Šafránek (T. Půlpán), 46. Šťastný, 48. Šťastný (L. Novák) – 8. Gazda, 26. Vaculín (Jaroslav Vaněk), 38. Heča (Gazda)

IHC Uherský Brod: Musil – Gazda, Surý, Jaroslav Vaněk, Vaculín, Jakub Vaněk, Šiller, Heča, Pavlůsek, Patrik Vaněk. Trenér: Zbyněk Kůdela

Pápírově nejsnažší soupeř víkendu dle předpokladů. Realita byla jiná a Hradec se nakonec stal zřejmě nejlepším soupeřem. I přesto se dařilo poctivou obrannou hrou držet šance na body do posledních chvil. Když to už vypadalo a podobný scénář jako z Černošic, vylovil Šťastný z repertoáru šťastnou střelu a rozhodl tak o majiteli všech tří bodů.


Junioři

Junioři sehráli první dva zápasy v Extralize juniorů. Soupeřem jim byl Nový Jičín 4:3 a Boskovice 7:4. Dvojí výhra tak znamená vydařený vstup do sezony.


Přípravka

Podařený víkend načala svým prvním letošním turnajem přípravka. Po loňské testovací sezoně kluci značně přidali a vsítili 10gólů. 

 
Aktuální články
1. a 2. hrací víkend - HROZIVÝ ZAČÁTEK

 Velmi nepovedený vstup do sezony v prvních 4.kolech extraligy inline hokeje.

 
Nový název a logo klubu - KANCI

Dlouho očekávaná změna názvu a loga klubu se podařila zrealizovat až v průběhu příprav na http:// sezonu 2019.

 
Memoriál Karla Rachůnka a Pavola Demitru

 Na zimním stadionu v Brumově-Bylnici se konal tradiční před sezonní turnaj.

 
Web IHC Uherský Brod - restart?
 
Začátek sezony 2017
 
Podpořte IHC Uh.Brod nefinančně, jen úsilím
 
Druhý soutěžní víkend
 
Přípravný turnaj pro muže
 
Informace před sezónou
 
Hraj inline hokej
 
Utkání
 
© IHC Uherský Brod 2004 - 2015. Fotografie a videa uveřejněné na webu lze využít jen se souhlasem. Otázky, nápady, povolení na vadikaca@seznam.cz
RSS